Goud en Zilversmid- Juwelier Lubin Schonk dit jaar een schitterende Presidentsketting aan de vereniging. Wij zijn er zeer trots op.

C.V Wespelle President Ketting

Vlak voor de opening van het nieuwe carnavalsseizoen viel onze vereniging, en in het bijzonder onze president nog een grote verassing ten deel. Na afloop van het vorige seizoen werd de oude ketting, die nu toch langzamerhand aan een restauratie toe was naar goudsmid S. Lubin in Rimburg gebracht. Toen onze president het bericht ontving dat de ketting klaar was, wachtte hem een nogal bijzondere verrassing. De goudsmid Sjef Lubin wist onze President te vertellen dat de oude ketting helaas niet meer te restaureren was. Hij had weliswaar zijn best gedaan maar mede doordat het materiaal onedel was, was het nauwelijks mogelijk om er nog iets moois van te maken. Echter kreeg de president te horen dat hij toch een passende oplossing voor het probleem had gevonden. Tot grote verbazing van André Dadziak(president C.v. de Wespelle) kreeg hij een speciale doos met het logo van de vereniging, en erin een gloednieuwe presidentsketting ontworpen en vervaardigd door de goudsmid van Rimburg. Sjef Lubin zei vervolgens dat deze ketting een geschenk is aan de vereniging, namens de familie Lubin. Het was een heel karwei om de ketting te maken, maar dit is ook te zien aan het eindresultaat. Wij danken de familie voor het fameuze geschenk en de ketting zal met trots gedragen worden door onze president die toch al niet de kleinste is maar hierdoor nog een stuk zal groeien.

Text van www.wespelle.nl

Vader van Prins Rico I maakt en schenkt C.V. de Wespelle nieuwe prinsenketting, het materiaal is overigens geschonken door twee gulle gevers.

Prince Rico 1Ketting Prince Rico 1

Image Gallery

pix pix pix pix pix pix

Contact Ons

 Juwelier, Goudsmid Sjef Lubin
Palenbergweg 3
6374 LS Landgraaf
+31 (0)45 5690768
Email

Facebook